Billiga Fotbollströjor Kits Seattle Sounders Dam Billiga Fotbollströjor barn

17 juli, 2016

billiga Juventus tröja

Filed under: billiga fotbollströjor,fotbollströjor — Taggar: — CnFotboll0707 @ 4:13

’Publiken var lite edgy kväll, vilket är ovanligt här, jag vet inte varför,’ sade Dyche. ‘Vi vill att de ska ha tålamod med oss, som laget gjorde. Det fanns ingen panik känner till resultatet, var det en kontrollerad prestanda; Vi har alltid ansett som vi skulle få chansen att göra mål. ‘

Middlesbrough var tvungen att komma bakifrån för att skicka en 3-1 seger mot Cardiff. Fabio da Silva första mål för Cardiff efter 20 minuter avbröts ut fem minuter senare av en olycka ögonblick för hans lagkamrat Matthew Connolly, vars försök billiga fotbollströjor clearance hamnade i sitt eget nät. Gastón Ramírez dök upp i den 63: e minuten för att sätta Boro framåt och David Nugent gjort säker på en första seger i sex strax efter Grant Leadbitter hade missat en straff.

Aitor Karanka var glad över att se Boro avsluta sin winless körning. ‘Nu är vi bra igen. Det var verkligen viktigt för mentaliteten av spelarna. Inte för mig, eftersom jag var lugn. Jag vet spelarna och billiga Juventus tröja vet hur bra vi är, men för dem, jag tror att det är viktigt att ha vunnit igen. ‘

Det var ganska lätt för Brighton, som med eftertryck slutade Bristol City vinnande kör med en seger 4-0 på Ashton Gate. Jamie Murphy och Sam Baldock sätta Brighton två i 21 minuter, Tomer Hemed ut ledningen i Fotbollskläder den 56: e minuten och en Mark Little självmål avrundas poäng, med staden saknas en skadefri tidsstraff.

Chris Hughton beskrev det som Brighton mest kompletta prestanda av säsongen. Det var den perfekta svar på lördagens 4-1 dölja i Cardiff och Brighton chefen sade: ‘Jag var glad straffet inte gå in i slutet eftersom det skulle ha lagt sordin på en nära perfekt laget prestanda. Vi var tvungna att förbättra eftersom displayen i Cardiff var inte tillräckligt bra. Bristol har varit i god form och vi bara vunnit bekvämt eftersom vi gjorde allt rätt. ‘

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress