Billiga Fotbollströjor Kits Seattle Sounders Dam Billiga Fotbollströjor barn

17 juli, 2016

billiga Real Madrid tröja

Filed under: billiga fotbollströjor,fotbollströjor — Taggar: — CnFotboll0707 @ 4:13

Jordanien är tvåa i grupp B, två poäng bakom Australien, med 12 lag kvalificerar för runda tre av den asiatiska fotbollsförbund avsnitt. För att garantera en plats i nästa omgång Jordanien måste slå Bangladesh hemma och sedan vinna i Sydney. Redknapp blev ombedd att ta hand om laget av Prins Ali bin al-Hussein, ordförande i Jordanien fotbollsförbundet, var detta månad efter Paul Put sparken i januari. Redknapp och prinsen slog upp billiga Real Madrid tröja en vänskap efter mötet i London.

Det är bara en två-spel affär och Redknapp är underförstått att vara öppen under vad som kan hända i framtiden. Han har sällskap av sin länge assistent Kevin Bond och paret körde regel över truppen på Amman International Stadium.

De spelade en lång utbildning spel som Redknapp bedömde sin nya truppen och tros ha uppmuntrats av vad han såg under sessionen. Han höll ett gruppmöte på eftermiddagen och kommer att träna igen på onsdag innan torsdag eftermiddag besök Manchester City Fotbollströja i Bangladesh, som är winless och botten av grupp B.

Redknapp tror inte hans roll med Jordanien skulle påverka sitt jobb som fotboll rådgivare på Derby, där han hjälper huvudtränaren Darren Wassall. Den 69-åriga har inte lyckats sedan lämna QPR i februari 2015 att avgå dagen efter transferfönstret closed.Antonio Conte, Italien chef, har vägrat att kommentera spekulationer om att billiga fotbollströjor han kommer att ta hand om Chelsea efter Euro 2016 men medgav han ser fram emot att återvända till klubbfotboll.

Contes avgång från posten som han har ockuperat sedan 2014 bekräftades förra veckan, med den tidigare Juventus manager redo att lyckas Guus Hiddink på Stamford Bridge under sommaren har innehaft en rad samtal med Premier League sida under de senaste veckorna. Den italienska, 46, förväntas underteckna ett treårigt avtal med Chelsea, men innan internationella vänskapsmatcher mot Spanien och Tyskland denna vecka, verkade Conte som tyder på att han är öppen för erbjudanden från andra klubbar.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress