Billiga Fotbollströjor Kits Seattle Sounders Dam Billiga Fotbollströjor barn

28 september, 2016

barcelona tröja, real madrid tröja barn

Filed under: fotbollströjor — Taggar: — CnFotboll0707 @ 2:41

Gerardo ‘Tata’ Martino var en nyckelspelare i det Newell team (som också inkluderade Southampton manager, Mauricio Pochettino). Rörelse tvärs över mittfältet,barcelona tröja var han lagets huvud skapare, men han var också den känslomässiga navet.

‘Han är en exceptionell spelare, av en annan kategori, tänker på ett sätt som ibland inte känns igen’, sade Bielsa. ‘Jag säger alltid att han är real madrid tröja barn ledare för laget, när det är lugn, lugn nödvändigt. Efter nederlag han är en av de unga spelarna ser till.’

Martino är inte en annan Bielsa – han är alldeles för pragmatiskt för det – men han är real madrid tröja bielsista, inte bara i sin fotboll, men i hans blick: han också sport en fluffig demi-mulle och även om det kanske inte är en sladd på sina glasögon, han fortfarande andas luften av en litterär akademiker som inte kan helt räkna ut varför han är klädd i en träningsoverall i stället för tweed.

Martino flyttade in coaching 1998 och fört en ambulerande karriär. När han återvände till Newells 2012, var det hans nionde klubb i 14 år, varav fem hade tillbringat med Paraguay landslaget. Han vann tre paraguayanska titlar över två perioder på Libertad och ledde den nationella sidan till finalen i Copa America i 2011. Han kom tillbaka höll sin näsa, ringer argentinska fotboll ‘hysterisk’ och ‘smutsiga’ och beklaga kroppslighet i ett spel vilken resultatet överskuggar allt annat.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress