Billiga Fotbollströjor Kits Seattle Sounders Dam Billiga Fotbollströjor barn

25 oktober, 2016

fotbollströjor,liverpool tröja

Filed under: fotbollströjor — Taggar: — CnFotboll0707 @ 10:02

Sommaren 1999, Southall var kryssade hans berömda begått handel i den fjärde grupp liverpool tröja med Torquay United, men var månader bort från att kastas tillbaka in i akuta topp-action med Bradford City på åldern av 41.

Som ett allmänt barcelona tröja etablerade stormästare av de finare punkterna i skott-stopp är ‘Big Nev’ uppgift att bereda Jamie för nästa segment av programmet.

‘Neville Southall var messi tröja riktigt bra att lära av. Han verkade verkligen jordnära och försökte sitt bästa för att lära mig vad han kunde i en mycket kort tid, säger Jamie. real madrid tröja Vad du ser på TV är i grunden det – du inte får timmar eller dagar i förväg öva med honom ‘.

Beväpnade med forensically detaljerade råd Southall s på kroppsvinklar och fotarbete, kommer Jannes ögonblick – och så även gör infamously hubristic klimax till Michael Owens fotboll färdigheter.

Först ut, Owen rätter ut några GCSE standard målvakt förlägenhet till ett barn (som återigen betona, ‘kunde knappast röra bollen bär ett par handskar som förmodligen skulle ha varit för stor för Neville Southall’) med en lärobok dummy…

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress