Billiga Fotbollströjor Kits Seattle Sounders Dam Billiga Fotbollströjor barn

11 februari, 2017

Det skulle fotbollströjor vara klubbens högsta topp-yta sedan

Filed under: fotbollströjor — Taggar: — CnFotboll0707 @ 16:29

Vi har haft en bra säsong och vi tror att detta är bara början. Tottenhams titel utmaning slutade med billiga fotbollströjor oavgjort på Chelsea tidigare denna månad, men laget är garanterat andra plats om de slår Newcastle på söndag.

Det skulle fotbollströjor vara klubbens högsta topp-yta sedan 1963 och skulle garantera Spurs avslutade en säsong över norra London rivaler Arsenal för första gången sedan 1995.

Tottenham ordförande Daniel Levy fotbollströjor barn sa: Vi har sett Mauricio ta en enorm anda och ethos till vår klubb och omfamna den attackerande spelstil som vi har alltid förknippats.

Han har byggt upp en trupp av ungdom och erfarenhet och den här säsongen har vi sett fotboll spelas på högsta nivå – helt sublim ibland. Alla i klubben är glad att han har kommit överens om en utvidgad kontrakt och vi alla ser fram emot att arbeta med honom i de kommande säsongerna. Jag vet att han är så ambitiös för vår klubb som vi är.

Tottenham har redan säkrat kvalifikation för nästa säsongs Champions League och klubben gör framsteg utanför planen också, eftersom de planerar att flytta in i sin nya 61.000-sitsig stadion i 2018.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress