Billiga Fotbollströjor Kits Seattle Sounders Dam Billiga Fotbollströjor barn

11 februari, 2017

Trots att vinna fyra raka matcher

Filed under: fotbollströjor barn — Taggar: — CnFotboll0707 @ 16:30

Arsenal Ladies vann SSE kvinnors FA Cup för en 14: e gången efter att ha fotbollströjor barn slagit Chelsea Ladies 1-0 i en nära-kämpade spel på Wembley. Danielle Carter enastående första halv strejk var tillräckligt för att billiga fotbollströjor säkra segern över regerande mästare framför en konkurrens rekord skara 32.912.

Chelsea kämpat för att komma in i spelet i första halvlek men missade chanser från Gunners och ett starkt andra fotbollströjor halvår höll Blues i spelet tills slutsignalen.

Trots att vinna fyra raka matcher i damernas Super League, Chelsea såg nervös och kämpade för att få bollen ur deras halv i öppningen minuter. Och efter 18 minuter genombrottet kom från Carter, som hade börjat spelet väl.

Den 22-åriga framåt hoppade förbi Hannah Blundell i det vänstra hörnet av straffområdet innan curling ett skott utanför Hedvig Lindahl. Emma Hayes Chelsea sidan tycktes vakna upp efter målet och deras första skott på mål kom bara två minuter senare.

England internationella Fran Kirby befann sig onside i den högra sidan av straffområdet men kunde inte få henne skjuten inne i stolpen Arsenal målvakt Sari van Veenendaal, som räddade väl.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress